MDNA Tour2012: The Queen is back! (H Μαντόνα "ανεβαίνει" στο θρόνο της!)

Στις 31 Μαίου του 2012 , το στάδιο Ramat Gan του Τελ Αβίβ, σείστηκε από την επιστροφή της Βασίλισσας. Η Μαντόνα ξεκίνησε τη νέα παγκόσμια περιοδεία της από το Ισραήλ και για μία ακόμη φορά η Βασίλισσα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, έχει να μετράει ρεκόρ που δύσκολα θα ξεπεραστούν ! Madonna Mia !


από τη Βάλια Μπουγιουκλή

Η κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ MDNA , «έπιασε κορυφή» σε πολλές λίστες αλλά όπως παραδέχονται και οι εκπρόσωποί της, δεν ήταν η αναμενόμενη για ένα όνομα του βεληνεκούς της Μαντόνα. Αλλά..who cares ? Η φετινή τουρνέ της όχι μόνο σπάει απανωτά ρεκόρ αλλά κατατάσσει την MDNA Tour στο top ten των πιο επιτυχημένων περιοδειών, ever. Κρατήστε την αναπνοή σας και μετρήστε τις στατιστικές : προπώληση άνω των 1,5 εκατομμυρίων εισιτηρίων τον Απρίλιο πριν καν αρχίσει η περιοδεία , με προκαταβολικό τζίρο 214 εκατομμύρια δολάρια. Πρωτοφανές ξεπούλημα εισιτηρίων σε χρόνο- ρεκόρ σε Αμερική και Καναδά. Ξεπούλημα που μεταφράζεται σε sold-out εντός μόλις 20 λεπτών από τη στιγμή ανακοίνωσης της προπώλησης. Ρεκόρ προπώλησης στο Αμπου Ντάμπι όπου οι φαν στήθηκαν για ένα 24ωρο στις ουρές προτού ξεκινήσει η προπώληση και εξαφάνισαν τα «μαγικά χαρτάκια» μέσα σε μία ώρα , ωθώντας τους διοργανωτές να προσθέσουν μία ακόμη συναυλία της μοναδικής Βασίλισσας της Ποπ.



Η MDNA Tour είναι ίσως η μεγαλύτερη περιοδεία που έχει πραγματοποιήσει η Βασίλισσα μέχρι σήμερα , αφού περιλαμβάνει περίπου 90 εμφανίσεις της στα στάδια ανά τον κόσμο. Οι κριτικοί της μουσικής βιομηχανίας «τρώνε τα λυσσακά τους» καθώς έσπευδαν να προδιαγράψουν ότι η τουρ της Μαντόνα θα έχει εισπρακτική απόδοση κάτω του μετρίου. Και οι κερδισμένοι τελικά, δεν είναι μόνο η απόλυτη pop icon και το επιτελείο της που μετρούν δολάρια και ευρώ να εισρέουν στις τσέπες τους, αλλά και οι φαν της Βασίλισσας που θα απολαύσουν στις συναυλίες της “the greatest show on Earth”! Μετά την υπερπαραγωγή – εμφάνισή της στο αμερικάνικο Superbowl που ήταν και η top εμφάνιση καλλιτέχνη που έγινε ποτέ στην συγκεκριμένη διοργάνωση, όλοι περίμεναν ότι τα πανάκριβα σκηνικά και το σόου που είδαμε θα αποτελούσε «κορμό» των εμφανίσεών της στην MDNA tour. Αυτό όμως είναι κάτι αδιανόητο για τη Μαντόνα που αντί να επαναλαμβάνεται, προτιμά να εκπλήσσει και να αφήνει άφωνο τον κόσμο και τους αμέτρητους θαυμαστές της.


Η έναρξη του σόου των φετινών συναυλιών της , περιλαμβάνει ένα θεόρατο και πολύπλοκο σκηνικό που παραπέμπει σε μυστηριακή θρησκευτική λιτανεία με ατμόσφαιρα που θυμίζει το «Ονομα του Ρόδου» και που σίγουρα θα προκαλέσει για μία ακόμη φορά αντιδράσεις από θρησκευτικές ομάδες. Δεν θα σταθούμε στο γεγονός που κάνει το γύρο του κόσμου , ότι ανέβασε στη σκηνή τον 11χρονο σήμερα γιο της από τον Γκάι Ρίτσι, Ρόκο αλλά στο ότι η μεγαλύτερη σταρ της ποπ , τολμά να εκπλήσσει τους θαυμαστές της και να επανεφευρίσκει τον εαυτό της , αφού κορυφαία στιγμή του σόου της θεωρείται η εκτέλεση του “Like A Virgin” σε ρυθμούς βαλς , εμπνευσμένους από το σάουντρακ της ταινίας “W.E.” που η ίδια σκηνοθέτησε.

Η Βασίλισσα της Ποπ επέστρεψε . The “Girl has Gone Wild” και μπορείτε να την απολαύσετε και να την λατρέψετε για μία ακόμη φορά μέχρι τις 21 Αυγούστου που σηματοδοτεί το τέλος της ευρωπαϊκής της περιοδείας με μια συναυλία στη Νίκαια της Γαλλίας. “Give her all your luvin’”.


δείτε το spot των συναυλιών

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More