Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ το ζεύγος Χρουσαλά-Πατίτσα. (1 εκ. ευρώ για το... παράνομο γιοτ)


Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ βρίσκεται το Mirage το -27,5 μέτρων και αξίας 7.000.000 ευρώ- γιοτ που έκανε γαμήλιο δώρο ο Λέοντας Πατίστα στην Μαριέττα Χρουσαλά.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life το σκάφος φαίνεται να ανήκει σε άνεργη σύζυγο υπαλλήλου της ναυτιλιακής του νεαρού εφοπλιστή.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα σκάφη δεν είναι ιδιαίτερα γούρικα για το ζεύγος Πατίστα-Χρουσαλά. Μετά το σκάνδαλο με το θωρηκτό Αβέρωβ ένα νέο φαίνεται να ξεσπά.
Αυτή την φορά στο επίκεντρο είναι το πολυτελές γιοτ Mirage, δώρο του Πατίστα στην σύζυγό του, ο χώρος που επέλεξε να κάνει το bachelor party του ο γαμπρός και το μέρος στο οποίο πέρασε μεγάλο μέρος του μήνα του μέλιτος του το ζευγάρι (κάνοντας κρουαζιέρα στις Κυκλάδες).
Αν τα δημοσιεύματα αποδειχτούν ακριβή, το 27,5 μέτρων σκάφος, αγκυροβολημένο στην Μαρίνα Βουλιαγμένης, φέρεται να ανήκει σε σύζυγο εργαζομένου της ναυτιλιακής εταιρίας του Λέοντα, η οποία δηλώνει άνεργη με ετήσιο εισόδημα 200 ευρώ και έδρα ένα διαμέρισμα στην οδό Θησέως στη Βουλιαγμένη.
Κάτι που σημαίνει ότι για να μπορέσει να το νομιμοποιήσει ο νεαρός εφοπλιστής θα πρέπει να καταβάλει στο ΣΔΟΕ το ποσό του 1.000.000 ευρώ. Συνολικά η αξία του Mirage ανέρχεται σε 7.000.000 ευρώ.

πηγή: iefimerida

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More